Laatste foto van 2012, eerste blogpost!

Winterzon

Mijn eerste blogpost! Dit is de laatste foto die ik in 2012 maakte, tijdens een skivakantie in Oostenrijk. Ik had het niet kunnen laten, en toch ook mijn fotospullen meegenomen op vakantie. Mede omdat het zo rond de 15 graden boven nul zou worden, en dat rond kerst! Als er dan geen sneeuw zou liggen, zou ik in ieder geval nog kunnen fotograferen. Aan sneeuw gelukkig geen gebrek, maar aan het einde van een mooie skidag toch nog deze foto gemaakt. In de sneeuw vond ik een klein takje wat ik als voorgrondonderwerp heb gebruikt. Door mijn statief heel diep in de sneeuw te drukken kon ik de camera vlak boven de tak krijgen. De boom in de achtergrond heb ik gebruikt om het directe zonlicht wat te breken. Ook kreeg ik zo de schaduwen van de takken mooi in beeld, die het oog weer naar de boom leiden. Om het licht in de lucht te balanceren met dat op de voorgrond heb ik een 3-stops grijsgradatiefilter gebruikt.

Tagged with: , , , , , ,
Posted in Recent werk
One comment on “Laatste foto van 2012, eerste blogpost!
  1. Karjanne says:

    Wauw, mooie foto. En wat een mooie site!