Zon op Vlieland

Eind mei ben ik een paar dagen naar Vlieland gegaan om daar te gaan fotograferen. De weersvoorspellingen leken voor landschapsfotografie in eerste instantie uitstekend: wisselvallig weer. De meeste mensen horen dit soort voorspellingen niet heel graag, zeker niet eind mei na een tot nu toe ijskoude lente, maar het levert vaak wel het soort mooie luchten op waar ik gek op ben. Ik werd er echter verrast met een paar superzonnige dagen. Ook heel lekker natuurlijk, maar voor mooie foto’s moest ik daardoor wel harder m’n best doen. Een geheel blauwe lucht is nou eenmaal snel nogal saai en ik heb het daarom moeten zoeken in details als lijnen in het zand, mensen en dieren aan het strand en fotografie na zonsondergang. Een goede prikkel voor de creativiteit dus! Hier een paar van de toen gemaakte opnames.

Vuurboetsduin by night Mensen op het Wad Lijnen in het zand Bijna slapen

Posted in Recent werk